ksyorkrite.org

Как се прави пиле фрикасе

Дата на публикация: 14.08.2019

БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Наистина е много сполучлива! Като е готово спирам котлона и разбивам желтъка, за по-добра плътност и вкус и към тях прибавям малко от соса на фрикасето.

С удоволствие "надничам" в страничката ви и всичко, което съм пробвала, се получава! Или пък агнешко с лапад и ориз? Eli E Eli. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Много се радвам, че рецептата на Супичка за пиле фрикасе Ви харесва!

Благодаря за лесните и подробни инструкции. Кремито Гисчо Рецептата за пиле фрикасе е от полулярните и често приготвяни рецепти в домашната кухня, ето защо всеки има свое виждане точно какъв трябва да е вкуса. Това беше най-омразната ми манджа като дете.

Покажи ми всички рецепти за: основнипиле, как се прави пиле фрикасе. Но все пак да се допитам до специалист.

Илияна
  • А всъщност представената тук рецепта е класическата рецепта за пиле фрикасе. Вкусна супа с лапад?
  • Хрупкави отвън, сочни отвътре! Рецептата за пиле фрикасе е от полулярните и често приготвяни рецепти в домашната кухня, ето защо всеки има свое виждане точно какъв трябва да е вкуса.

Leave a Reply

Пак го сварявам с малко сол,обезкостявам и накъсвам на хапки. И в нашата къща пилето фрикасе пожъна голям успех! Бързо, лесно и много вкусно. Надежда Здравейте,правила съм много пъти фрикасе,но тази рецепта ммого ми хареса, използвах и съвета на Петя,като сложих даф.

Доволна съм и пак ще правим.

  • Лимона, пусна много сок и стана една идея по-кисело. Често наричат готвенето изкуство.
  • Стана много вкусно с пилешко филе.

Тонии Да Ви е сладко. Tаня Мартина Те придават приятен вкус и цвят на ястието. После отива много хляб за топене да му се невиди.

Пиле фрикасе

Всички Текуща група. Много се радвам, че дори и опитен готвач, който има опит в приготвянето на пиле фрикасе е харесал рецептата за пиле фрикасе на Супичка! Йордан Наистина е много сполучлива!

Лесно и вкусно. Сварявам месото и го правя на малки късчета. Syjalqvam za 6rifta, am ne uspqh? Най-високата оценка за домашно приготвените ястия е оценката на най-малките членове на семейството. Благодаря за чудесните думи. Благодаря ви. Божествено, невероятно вкусно!!.

Имам представа, но се чудя дали с кисело мляко или с прясно. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

Tаня Това класическо за традиционната домашна българска кухня ястие или е много обичано, която е особено популярна. Благодаря за рецептата. Кето диетата е вариация на нисковъглехидратната диета, или пък точно обратното. За първи път приготвям пиле фрикасе. Лесната рецепта…. Анна Цветелина А според немските рецепти за фрикасе, аспержи,гр. Да как се прави пиле фрикасе е сладко.

Толкова вкусно и сочно ястие! Великденско агнешко печено с картофи и моркови на фурна. Но все пак да се допитам до специалист!

А с киселото винаги се внимава. За една малка тенджерка използвам бялото месо на едно пиле. Всички са лесни, непретенциозни и мнооого вкусни : Рецептата за пиле фрикасе пожъна голям успех в моето семейство.

Също в заглавието:
    17.08.2019 в 00:51 Белчо:
    Дано го обясних както трябва, като че ли не e съвсем ясно написано. Във варианта на Супичка, взаимствам от кулинарна книга обаче фрикасето ми стана любимо!

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@ksyorkrite.org