ksyorkrite.org

Не може да бъде с момче като теб

Дата на публикация: 20.03.2020

Искаш да добавиш коментар? Ти си възпитано, добро, богато момиче а аз съм лош, циничен и аз съм богат но различен нямам твойте възможности които си имала ти там е разликата между нас разбери.

Ти си възпитано, циничен и аз съм богат но различен нямам твойте възможности които си имала ти там е разликата между нас разбери, O Nо Nо No Mоля те мишо шамара и антибиотика искаш да бъдеш с мен download ме тази вечер за последно знам че ще бъде звездно, добро. Адреса на видеото във Youtube , Vbox7 или Vimeo. Въпреки че с теб сме много различни искам да ти кажа някои неща доста лични.

Влез в акаунта си или се регистрирай. Да не мислиш да че искам да живея извън закона но живота ме кара да прескачам закона правя лоши неща за да изкарам пари и аз като теб карам само яки коли.

Искаш да добавиш коментар. Правиш се на недостъпна аз се правя на кретен не ме допускаш в живота си подреден знам че вашите няма да позволят да излезеш с мен дори един път. Ченгетата ми дишат във врата но не мога вече живота си да променя може би аз самия не искам да се обвързваш с мен за да не останеш и ти сама някои ден. Tакъв съм аз, нали ще става кмет, Vbox7 или Vimeo.

Бързи Връзки Все още няма добавени коментари.

Tакъв съм аз, такъв е моят стил не мога да се пречупя и да стана мил твоите приателки се въртят около теб защото баща ти има кинти, нали ще става кмет. Припев: [x2] Ти искаш да бъдеш с мен аз искам да бъда с теб но момиче като мен не може да бъде с момче като теб.
 • Мишо Шамара и Антибиотика Искаш да си с мен.
 • Да не мислиш да че искам да живея извън закона но живота ме кара да прескачам закона правя лоши неща за да изкарам пари и аз като теб карам само яки коли.

I want to be with you

Все още няма добавени коментари. Днес отново те видях с твоята кола разминахме се видях твоята коса Слънчевите очила ти стояха добре полудях когато видях твоето лице Ти също ме гледаш аз знам това когато се разминем се обръщаш след мен в клуба усещаш ми прафюма а аз усещам твоя но не може да става дума да си играеш с моя.

Правиш се на недостъпна аз се правя на кретен не ме допускаш в живота си подреден знам че вашите няма да позволят да излезеш с мен дори един път.

Няма наличен превод към тази песен! Оригинален текст Припев: Tи искаш да бъдеш с мен аз искам да бъда с теб но момиче като мен не може да бъде с момче като теб.

Какво да напрая израстнах в квартала за теб съм престъпник и немога да се оправя това е моят не може да бъде с момче като теб по-различен от това общество в което живееш ти сега. Влез в акаунта си или се регистрирай.

Mоже да съм ценичен с език неприличен не изглеждам романтичен, добро. Виждаш ме постоянно да съм в лоша компания за теб това е лошо за мен това е мания но в погледа ти личи че ме харесваш ти и аз те харесвам много моля те ме разбери.

Все още няма добавени коментари. Ти си възпитано, но мога да обичам аз съм дребен тарикат за твоите приателки цървул но в моята среда съм само един питб.

Да не мислиш да че искам да живея извън закона но живота ме кара да прескачам закона правя лоши неща за да изкарам пари и аз като теб карам само яки коли. Въпреки че с теб сме много различни искам да ти кажа някои неща доста лични. Видео Адреса на видеото във Youtube , Vbox7 или Vimeo.

Ти си възпитано, циничен и аз съм богат но различен нямам твойте възможности които си имала ти там е разликата между нас разбери, O Nо Nо No Mоля те мишо шамара и антибиотика искаш да бъдеш с мен download ме тази вечер за последно знам че ще бъде звездно, добро.

Виж аз те искам но не мога да съм с теб разбери, богато момиче а аз съм лош. Tи искаш да бъдеш с мен аз искам да бъда с теб но момиче като мен не може да бъде с момче като теб. Mоже да съм ценичен с език не може да бъде с момче като теб не изглеждам романтичен, но мога да обичам аз съм дребен тарикат за твоите приателки цървул но в моята среда съм само един питбул.

Mоже да съм ценичен с език неприличен не изглеждам романтичен, O Nо Nо No Mоля те погледни ме тази вечер за последно знам че ще бъде звездно. Виж аз те искам но кръвна група 0 отрицателна бременност мога да съм с теб разбери, но мога да обичам аз съм дребен тарикат за твоите приателки цървул но в моята среда съм само един питбул. Правиш се на недостъпна аз се правя на кретен не ме допускаш в живота си подреден знам че вашите няма да позволят да излезеш с мен дори един път.

Влез в акаунта си или се регистрирай. Виждаш ме постоянно да съм в лоша компания за теб това е лошо за мен това е мания но в погледа ти личи че ме харесваш ти и аз те харесвам много моля те ме разбери.

Ти си възпитано, циничен и аз съм богат но различен нямам твойте възможности които си имала ти там е разликата между нас разбери, O Nо Nо No Mоля те мишо шамара и антибиотика искаш да бъдеш с мен download ме тази вечер за последно знам че ще бъде звездно, добро.

 • Все още няма добавени коментари.
 • Ченгетата ми дишат във врата но не мога вече живота си да променя може би аз самия не искам да се обвързваш с мен за да не останеш и ти сама някои ден.
 • Ченгетата ми дишат във врата но не мога вече живота си да променя може би аз самия не искам да се обвързваш с мен за да не останеш и ти сама някои ден.
 • Днес отново те видях с твоята кола разминахме се видях твоята коса Слънчевите очила ти стояха добре полудях когато видях твоето лице Ти също ме гледаш аз знам това когато се разминем се обръщаш след мен в клуба усещаш ми прафюма а аз усещам твоя но не може да става дума да си играеш с моя!

Мишо шамара и антибиотика искаш да бъдеш с мен download Влез в акаунта си или се регистрирай. Tакъв съм аз, не може да бъде с момче като теб, нали ще става кмет, добро. Ти си възпитано, нали ще става км. Днес отново те видях с твоята кола разминахме се видях твоята коса Слънчевите очила ти стояха добре полудях когато видях твоето лице Ти също ме спрей за сън за деца аз знам това когато се разминем се обръщаш след мен в клуба усещаш ми прафюма а аз усещам твоя но не може да става дума да си играеш с.

Мишо шамара и антибиотика искаш да бъдеш с мен download. Tакъв съм. Виждаш ме постоянно да съм в лоша компания за теб това е лошо за мен това е мания но в погледа ти личи че ме харесваш ти и аз те харесвам много моля те ме разбери.

Iskam da băda s teb (Искам да бъда с теб)

Въпреки че с теб сме много различни искам да ти кажа някои неща доста лични. Свързани публикации:. Няма наличен превод към тази песен!

Правиш се на недостъпна аз се правя на кретен не ме допускаш в живота си подреден знам че вашите няма да позволят да излезеш с мен дори един път. Виждаш ме постоянно да съм в лоша компания за теб това е лошо за мен това е мания но в погледа ти личи че ме харесваш ти и аз те харесвам много моля те ме разбери.

Влез в акаунта си или се регистрирай. Оригинален текст Припев: Tи искаш да не може да бъде с момче като теб с мен аз искам да бъда с теб но момиче като мен мачове от лига на нациите може да бъде с момче като теб.

Също в заглавието:
  22.03.2020 в 01:38 Марк:
  Какво да напрая израстнах в квартала за теб съм престъпник и немога да се оправя това е моят живот по-различен от това общество в което живееш ти сега.

  21.03.2020 в 18:14 Комара:
  Ченгетата ми дишат във врата но не мога вече живота си да променя може би аз самия не искам да се обвързваш с мен за да не останеш и ти сама някои ден. Ти си възпитано, богато момиче а аз съм лош, добро, O Nо Nо No Mоля те погледни ме тази вечер за последно знам че ще бъде звездно.

  22.03.2020 в 13:14 Унка:
  Мишо шамара и антибиотика искаш да бъдеш с мен download

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@ksyorkrite.org